Brazil, 1985. Terry Guilliam.

PRESENTACIÓ ÀMBIT JURÍDIC

Salutacions company@s,

Amb el projecte de dinamització de continguts es planteja una forma de treball col·laboratiu la finalitat de la qual és compartir coneixement per mitjà de les tecnologies de la informació i de la comunicació.

Des de l’àmbit jurídic i en el sí de la dinamització de continguts pretenem d’oferir-vos informació sobre l’actualitat jurídica -en les seves diverses vessants-, amb directa relació amb l’objecte del nostre quefer diari: la vila i els ciutadans de Sant Boi de Llobregat, en paraules de J.J. Rousseau “Les maisons font la ville mais les citoyens font la cité” (El Contracte Social).

Aquest compromís s’assumeix en uns temps de trascendents canvis de tot ordre -socials, econòmics, polítics, etc..-, on les mostres de desgast del sistema i la necessitat de reduir la seva elevada entropia s’intenten combatre a cop de disposició normativa de variat origen -comunitari, estatal i autonòmic -, provocant un procès d’inflació normativa que genera inseguretat jurídica.

En efecte, quelcom que és qualitat de l’ordenament jurídic, la seguretat jurídica, que implica certesa de les seves normes i, consegüentment, previsibilitat en la seva aplicació, es troba en qüestió i requereix d’una permanent tasca d’actualització i informació tant de la ingent producció normativa com de la lectura que d’aquesta normativa fan tant els tribunals com els autors de prestigi.

És en aquest entorn on un grup de companyes integrat per Anna García Macías, Lorena Barriga, Antònia Clara Pons i l’equip dels serveis jurídics incloent-me a mí mateix us vol mantenir informats de tots els aspectes de trascendència jurídica que afecten, com deia a principi, el nostre quefer diari.

2 comentaris sobre PRESENTACIÓ ÀMBIT JURÍDIC

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *