Els beneficis què ens ofereix el consum de fruites i verdures per la nostra salut són molt numerosos: bona font de fibra, vitamines, ens ajuda a hidratar-nos, tenen poques calories, … 

Però actualment, en els mercats, podem trobar gaire bé totes aquestes fruites i verdures, encara que no siguin de temporada. I potser que ja no se sàpiga si els tomàquets son d’estiu o d’hivern, per posar un exemple.

El menjar de temporada aporta avantatges molt importants: l’aliment està en el punt òptim i per tant, és quan té tots els nutrients, el sabor és més autèntic, és més ecològic i el preu és més assequible.

 

En la pàgina Soy de Temporada, la periodista Flora Fosset ha recopilat aquesta informació, juntament amb 22 experts, dels quals molt d’ells són agricultors.

 

Sense obrir la pàg. en sabeu dir quins aliments corresponen al mes d’abril? La carxofa?

 

Podeu llegir el post sencer a:

https://elcomidista.elpais.com/elcomidista/2018/03/22/articulo/1521736026_845773.html#?id_externo_nwl=newsletter_elcomidista_menu20180405