Confinament en soledat

Des que va començar el confinament s’han dissenyat moltes propostes dirigides a les famílies per passar millor el temps en confinament i també se n’ha parlat molt de com pot afectar a la vida en parella. No obstant això, penso que no s’ha considerat molt la vivència del confinament en soledat, tenint en compte que prop de 5 milions de persones estàn passant aquesta etapa soles a casa.

Us adjunto un article amb 6 consells per passar el confinament en soledat a càrrec del Javier Iriondo expert en desenvolupament personal. En Javier ens fa prendre consciència de la importància de cuidar-nos a través de petits detalls, com poden ser: dedicar-nos un bon esmorzar, viure cada moment en present i amb consciència, i incorporar la meditació com una rutina més de cada dia.

El mateix article compta amb l’assesorament de la Paz Calap, experta en PNL, que ens convida a viure el confinament com una oportunitat per aprofundir en el’autoconeixement i desenvolupament personal: “la millor companyia que pots tenir a la leva vida ets tu mateix/a”.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *