Llegeix… i mou-te!

El 23 d’abril celebrem la Diada de Sant Jordi  i el Dia Internacional del Llibre. Avui, 23 d’abril de 2020, será una diada per recordar.  Ens agafa confinats i confinades, i ja portem un mes i escaig…

Fa un any, per aquestes dates escrivia sobre els Beneficis de la lectura per la salut, penso que ara més que mai és del tot pertinent. La lectura és per la ment, com la pràctica de l’esport ho és per al cos. I és per això que aquest any us recomano un llibre que us convida a això, a moure’s!!!

Camina, salta, baila… L’autor és el Rober Sánchez, entrenador personal i creador del Laboratorio del Movimiento.

Segur que esteu pensant que a aquestes alçades ja heu rebut prou videos i links per fer sessions de Ioga, estiraments, Zumba… a casa, per no quedar-vos oxidats/des ara durant el confinament. Doncs aquesta proposta és diferent, en Rober és un entrenador poc convencional. S’allunya de la fòrmula estàndar de classes i sessions estructurades i rígides. Ens convida al moviment natural i essencial que el nostre cos necessita, diàriament i pel que està dissenyat. Ens ofereix les claus per moure’ns més i millor, reconnectar amb la nostra esència i sense la necessitat d’anar a un gimnàs (ara no podem) ni de seguir un programa o expert.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *