Senderisme, més que un esport

Ja hem estrenat l’estiu i amb ell també arriben les ganes de sortir a l’aire lliure, de distreure’s, de fer esport, de caminar i de compartir el nostre temps amb els altres. Doncs si encara no has trobar cap activitat que puguis fer i que reuneixi totes aquestes característiques, te’n direm una: EL SENDERISME.

La pràctica del senderisme, a més a més de tot això, és una activitat que reuneix molts aspectes beneficiosos per a la salut física i mental, i combina elements esportius, culturals i d’oci d’una manera plaentera i personal. Caminar constitueix un exercici aeròbic i, com a tal, permet un funcionament més eficient del cor.

Si necessites més informació sobre aquesta activitat en general o si t’agradaria saber on pots dirigir-te, t’adjuntem els següents links per tal que et sigui més fàcil gaudir d’aquesta pràctica tan complerta:

Un article: Senderisme, el plaer de caminar

Proposta de rutes per fer senderisme a Catalunya, i directori d’entitats excursionistes catalanes al web de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya

Més a prop encara! Centre Excursionista de Sant Boi

I gaudeix de l’esport i la natura!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *