La càrrega mental de les dones

Fa uns dies em va arribar aquest article i trobo molt apropiat compartir-ho en aquests moments, es titula Es que tengo yo que estar pendiente de todo? La carga mental de las mujeres.

L’article ve motivat per l’experiència de la Constance Hall, una bloguera australiana amb més d’un milió de seguidors a Facebook, quan va publicar un text explicant la frustració que sentia en tenir la ment ocupada amb coses a fer per la seva llar: què s’ha de fer, qui ho fa, què fa falta a la nevera, això ja està fet? etc… El post va acumular en nou dies 200.000 reaccions, més de 100.000 compartits i 31.000 comentaris. “Vaja, sembla que no estic sola”. Va pensar la Constance.

Res més lluny de la realitat, el dia a dia de la Constance és molt similar a mooooltes dones. I és que tenir el cap (o la porta de la nevera) ple de llistes de coses a fer, encara és molt de dones. Sol venir de la mà de “l’home ajuda, però”… la que porta la coordinació, la planificació de la majoria de tasques a fer en una familia és la dona.

El marit de la Constance va reaccionar, vols saber com? entra a l’article!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *