Intel·ligència artificial i la transformació de les administracions públiques.

Ferran Martos

Comparteixo amb vosaltres aquest article, “intel·ligència artificial, el pas següent en la transformació de les administracions públiques”, que reflexiona sobre l’aparició de noves solucions impulsades per la intel·ligència artificial, com és el cas dels robots conversacionals o les màquines automatitzades intel·ligents que incorporen millores als processos productius.

Estem parlant d’estratègies de transformació digital i implementació de noves tecnologies sempre orientades a millorar el servei i l’atenció a la ciutadania.

Una de les experiències sobre les que es reflexiona a l’article, és l’Ajuntament de Madrid que ofereix als i les usuaris/àries nous serveis fonamentats en un model de plataforma Cloud.

Al final de l’article es reflexiona sobre alguns elements que segurament incorporaran aquestes pràctiques, com la reducció dels temps d’espera, la disminució de la burocràcia administrativa i sobre altres qüestions sobre les quals s’haurà de treballar per reduir la desconfiança de la ciutadania.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *