En lloc de buscar… troba

Emma Obiols

Les relacions no només es produeixen entre les persones i entre la ciutadania i les administracions o institucions; també hi ha un món a explorar de relacions entre la ciutadania i el sector privat. Una mostra d’aquesta nova forma de comunicar-se seria mitjançant les App privades dirigides a la ciutadania.

Divertium és una aplicació gratuïta, disponible tant per Android com per iOS, per tenir a mà les ofertes d’oci familiar que hi hagi al nostre entorn. El lema de l’empresa és “en lloc de buscar, troba”: amb només un clic i a partir de la nostra geolocalització o sabent on tenim pensat anar, podem trobar l’oferta disponible en les dates que ens interessin i en categories diferents: esports, fires, festes populars, restauració, parcs, ludoteques, obres de teatre, entre d’altres.

De cada suggeriment s’indica l’edat recomanada i el preu, i tenim la possibilitat de compartir-lo per les xarxes socials, valorar-lo o posar-nos un recordatori. Darrerament s’ha afegit l’opció de participar en sortejos i guanyar premis.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *