Els 3 reptes dels RH al 2017

Robert López

Més de 10.000 professionals de l’àrea de Recursos Humans de 140 païssos. Sembla una mostra a tenir molt en compte a l’hora de valorar els 3 grans reptes que apareixen a l’estudi de Tendències Globals de Capital Humà realuitzat per Deloitte:

  1. De la jerarquia als equips. O aprofundir en estructures més redàrquiques i treballant per projectes i perfils multidisciplinars. L’objectiu és esdevenir en organitzacions més àgils, col·laboratives, amb capacitat d’adaptació i focalitzades no solament fora de l’organització sinó també en els seus treballadors/es. Però alerta, solament un 6% dels enquestats considera àgil la seva pròpia organització.  Molt a treballar.
  2. Aprenentatge permanent. O la necessitat d’implementar models d’aprenentatge més oberts, on existeix una autonomia més elevada de la persona i on el i la professional es preocupa més pel seu aprenentatge.
  3. Aquisició de talent adequat. O l’adaptació a les noves habilitats i coneixements que els nous perfils professionals necessiten. La trasnformació dels processos de selecció comença (o hauria de ser) radical.

 

 

2 comentaris sobre Els 3 reptes dels RH al 2017

  • Sobre el segon punt, aprenetatge permanent, aquest projecte és un clar exemple de la aposta de l’ajuntament per potenciar-ho i aprofito per reiterar la meva satisfacció de poder comptar amb tots els col·laboradors/es d’aquests projecte, sou un gran equip!!!!
    Hauríem però, de reflexionar tots plegats com afecta la variable “permanencia al lloc de treball” on el promig és de 4,5 anys a nivell general i a la nostra organització és gairabé igual però sense la coma. Imagineu quant important és incorporar l’aprenentatge permanent com a una funció més del nostre lloc de treball.

  • boníhim! 4,5 sense la coma!!!! O_O

    sembla que estem molt en aquesta onda del treball per projectes i equips de talents, es nota que hi ha ganes, però no acaba d’engegar res… idees?

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *