#edhackraval, o la recerca de solucions

Ferran Martos

Els propers 23 i 24 de febrer, es celebrarà aquesta trobada de veïns/nes #edhackraval , amb l’objectiu de trobar solucions, en aquest cas concret, per abordar els reptes educatius del barri del Raval de Barcelona, a partir d’una diagnosi efectuada prèviament, desenvolupada en un procés participatiu durant el 2016 i 2017.

En aquesta diagnosi, es van detectar una sèrie de necessitats, concretament pel que fa a l’abandonament escolar prematur i la participació de les famílies en l’àmbit educatiu.

Dins de la jornada, s’han plantejat tota una bateria de reptes, amb l’objectiu de buscar solucions i respostes(projectes), i convertir les idees en prototips.

Durant les sessions de treball, es comptarà amb l’ajuda de mentors i mentores que orientaran les Edhachers per buscar aquestes solucions, per concretar els projectes i generar els prototips.

És aquesta una nova acció que evidència la necessària col·laboració entre la ciutadania i les institucions per cercar solucions davant els problemes i els reptes de futur, en aquest cas de l’àmbit educatiu.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *