Connectant amb el talent creatiu

Emma Obiols

La periodista Bibiana Ballbè ha posat en marxa TheCreativeNet, una plataforma online que identifica i interconnecta el talent jove i artístic de Barcelona, considerada la quarta ciutat més creativa del món. Aquesta plataforma ha esdevingut un espai de referència entre la comunitat creativa en l’àmbit de l’arquitectura, moda, disseny, gastronomia i dansa, entre d’altres, que alhora serveix per fomentar col·laboracions amb joves talents d’altres ciutats creatives com Londres, Berlín, París o Milà.

Actualment el web compta amb més d’un miler de perfils ordenats alfabèticament a través dels quals es pot explorar de quina manera els creadors estan connectats uns amb altres. També es pot passar d’uns artistes a uns altres en funció de temàtiques i interessos.

L’objectiu d’aquesta eina és donar visibilitat al nou talent a fi d’esdevenir un espai de co-creació de noves idees i projectes. La creativitat és un element transformador en totes les àreas de la societat; mitjançant el portal es pot apropar tant el públic general com especialitzat (periodistes, agents culturals, investigadors) a les noves tendències de la cultura i de la creativitat.

En aquest vídeo el periodista Vicent Partal de Vilaweb entrevista Bibiana Ballbè, fundadora i impulsora de TheCreativeNet i explica com els nous talents es poden incorporar a la xarxa.

1 comentaris sobre Connectant amb el talent creatiu

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *