7 App’s per meditar

Ja hem parlat en altres ocasions sobre Mindfulness i la pràctica de la Meditació. Pels que no van poder gaudir de la conferència que ens va oferir l’Andrés Martín Asuero  sobre Mindfulness, aquí va un llistat de 7 App’s que us poden servir de guia si encara no us heu iniciat:

Intimind és una aplicació dissenyada exclussivament per meditar, i està disponible en versió Android i iOS. Pensada per psicòlegs experts en Mindfulness, t’ofereix 11 sessions gratuïtes i, a partir d’aquí, si vols avançar pots continuar pagant 10€ en concepte de tarifa plana per mes o bé, pel mateix preu, pots comprar un dels programes que ofereix.

Rituals, la companyia internacional de cosmètica ofereix  a la seva web una App perquè et descarreguis de manera totalment gratuïta que, entre d’altres prestacions, inclou un espai amb meditacions guiades en format àudio. Entre la seva oferta pots escollir practicar una meditació dirigida a relaxar el cos de manera general, més física, o una altra focalitzada en lliberar la ment. A més a més, també té un espai amb vídeos per practicar Ioga. Per tot plegat, és totalment recomanable!

Amb El Mindfulness podràs dissenyar la teva pròpia meditació guiada o en silenci, accedir a sessions dirigides per Ioguis reconeguts i crear recordatoris perquè no oblidis el teu moment per meditar cada dia. Disponible en Android i iOS.

Altres aplicacions disponibles i interessants que de moment només están en anglès són les següents:

Calm permet establir vídeos amb so de fons i imatges que et traslladen a paisatges naturals que facilitaran el context de les teves sessions de meditació i t’ajudaran a relaxar-te i agafar el son.

Happily és una aplicació que et permet respondre un qüestionari sobre els teus hàbits mentals i, en base a aquests, proposar-te exercicis per aconseguir sentir-te millor amb tu mateix/a.

Headspace és una App creada per un monjo budista que facilita la meditació amb sessions guiades. Pots provar-la gratuïtament durant 10 dies; si vols més hauràs de subscriure’t per 9 euros al mes.

Insigthtimer, totalment gratuïta, permet establir una alarma perquè puguis reservar cada dia a la teva agenda un moment per meditar.

Ara sí que sí no hi ha lloc per més excuses! També han dissenyat aplicacions per nens/es. Si aquestes propostes no encaixen amb tu, escriu-me un mail i en busquem més: sgarciav@santboi.cat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *