Pensant en l’estiu…

Ana de Mingo

Avui arribem amb ganes d’iniciatives estiuenques i vacacionals:

Vacances en família” és un programa adreçat a famílies amb fills menors de 18 anys, que té l’objectiu de potenciar el lleure familiar i fomentar, com un aspecte educatiu, la convivència dels membres de la unitat familiar entre ells i la resta de famílies.

Parteix d’una iniciativa del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies mitjançant l’Agència Catalana de la Joventut i els albergs de la XANASCAT, amb el suport de la Direcció General de Famílies.

El període d’inscripcions a la segona convocatòria finalitza el proper DILLUNS 18 DE JUNY (12:00 hores). Ofereixen estades durant tots els caps de setmana (de setembre a febrer), el pont de la Diada, el pont de novembre i el pont de desembre. Feu una “ullada” que encara hi sou a temps!

 

 

L’Estiu és Teu” és una proposta de l’Agència Catalana de la Joventut (ACJ) del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya que s’adreça als nois i noies de 5 a 16 anys amb l’objectiu que es diverteixin, tot aprenent, durant les vacances d’estiu als albergs de la Xarxa Nacional d’Albergs Socials de Catalunya (XANASCAT). Existeixen 14 modalitats classificades en 5 temàtiques diferents: idiomes, esportives, artístiques, noves tecnologies i natura.

 

 

Per conèixer més experiències i activitats del lleure per a aquest estiu, per a infants i joves, i/o tota la família, podeu consultar:

Fundació Pere Tarrés _ Colònies estiu

Rosa dels vents _ Colònies d’estiu

Rosa del vents _ Turisme en família

Fundesplai _ Vacances en família

De colònies _ Tusrisme familiar

 

Si voleu compartir les vostres experiències o la previsió per a aquest estiu, endavant!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *