DINAMITZACIÓ DE CONTINGUTS (TORNEM A COMENÇAR)

Robert López

Benvinguts i benvingudes!

Aquest és el nou espai destinat al projecte de Dinamització de continguts. Dinamització de…què? Fem resum per qui no conegui el projecte: aquí vam començar, aquests érem al principi,  així ens vam estrenar i d’aquesta manera recollim els fruits de tota la feina conjunta.

La Dinamització de continguts es reestrena en un nou espai dissenyat amb les idees de tothom. A vegades val la pena aturar-se, indagar i veure el sentit dels projectes. Compromís renovat per tots els participants amb l’objectiu últim de compartir coneixements, d’escollir temàtiques d’interès pels diferent àmbits municipals, combatre la infoxicació constant dels temps que ens toca viure i de fomentar la col·laboració.

Existiran deu àmbits: educació, recursos humans, seguretat, social, ciutadania, territori, cultura, jurídic, informàtic i equilibri personal. Teniu les seves presentacions inicials en aquest apartat. Seran deu dinamitzadors/es però es multiplica la xarxa de col·laboradors/es i ens convertim en 23. I la xarxa no s’acaba. En unes poques setmanes obrim de nou la veda: tothom d’aquesta organització que vulgui col·laborar podrà demanar-ho. Aquesta col·laboració podrà adoptar diferents formes: col·laboració directa, difusió de continguts, aportació de materials i recursos, etc.

Sempre ens trobareu en aquí, en aquest apartat del pla de formació 2016-2018.  Publicarem de manera constant, podeu filtrar per àmbits o autors/es, us podeu subscriure, podreu comentar…Esperem que també gaudiu del nou espai.

Começa la dinamització de continguts 2016-2017!

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *