PRESENTACIÓ ÀMBIT RECURSOS HUMANS

Robert López

El projecte de dinamització de continguts torna al setembre. Tornada a l’escola.

Iniciem el curs 2016-2017 amb molta il·lusió, motxilla de Peppa Pig, una xarxa més extensa, nous àmbits i les energies intactes. La bossa de confiança encara segueix plena i m’encanta compartir diferents espais amb totes les persones que hi participen. Des de l’inici, el projecte solament ens ha donat alegries ja sigui una conversa, un premi, un treball conjunt o una lectura posterior d’un article que t’agrada com has escrit. No espero menys de la nova etapa i el fet que tothom vulgui renovar ja es motiu d’alegria.

A més, tindré la gran sort de col·laborar amb la Silvia Garcia, l’Elsa Paredes, la Lluïsa Simón i el Xavi Belarte. Tots quatre ben diferents i dels que espero el seu segell particular. Prometen i molt.

Durant aquests dos primers mesos estaré una mica desaparegut però (si la son m’ho permet) tornarem amb força i tractarem els recursos humans des de diferents perspectives. Hi haurà espai per la formació i desenvolupament, gestió administrativa de recursos humans, prevenció de riscos, innovació i nous models d’organitzacions. Tot amb la vessant que més m’interessa d’aquest àmbit: la persona. Crec que l’organització ha fet grans passes en el darrer temps en aquest aspecte. No importa d’on vinguin les propostes: existeix una sensibilitat. Ho hauríem d’aprofitar. Al final una part importantíssima del que és l’organització la conformem les persones que hi treballem.

Poc més! Us esperem a l’àmbit de Recursos Humans. Recordeu que si cliqueu “Recursos Humans” a dalt veieu tots els posts d’aquest àmbit i si cliqueu sobre de l’autor/a tots els articles que hagi escrit aquesta persona.

Salut!

 

1 comentaris sobre PRESENTACIÓ ÀMBIT RECURSOS HUMANS

  • Enhorabona Robert, tant per la teva feina en aquest projecte com per la teva recent paternitat, ha coincidit tot!!!! . Serà un plaer col·laborar en l’Àmbit de RRHH. Et trobarem a faltar en la presentación del pla

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *