7 errors que cal evitar quan treballes amb altres

Robert López

Thinkwasabi ens recomana no incórrer en 7 errors que et dificultaran treballar amb els altres. Com diu l’autor en algun moment “Ja sé que tu no fas això…però per si coneixes a algú” o el famós “No, no ho pregunto per mi és que tinc un amic que…”. Els errors:

 

1.No aclarir els malentesos en el correu. Vigilem amb els correus en calent i els típics errors de “jo creia que…”. Els conflictes millor en persona o per telèfon. Els correus no tenen to.

2. Fer sistemàticament el treball d’altres. En els equips de treball sempre hi ha un amb tendència a passar feina al company/a i altre que l’accepta sense queixa. Un mal hàbit molt perillós.

3. No comentar amb el teu cap com treballes. El teu comandament sap com t’organitzes, planifiques o com prepares reunions? Hem de conèixer com treballa el nostre cap i el cap com treballen i com pensen les persones del seu equip.

4. No fer res amb les interrupcions. Vigila amb les distraccions contínues i com afecta a la teva concentració. Posa els límits que tu vulguis.

5. No aportar res a les reunions. Amb dues vessants: no dir la teva opinió (per la qual suposadament t’han convidat) i no saber que has de fer una vegada la reunió finalitza.

6. No proposar canvis als companys/es. Si et mous en un ambient on no pots comentar i proposar canvis i millores o el detector de susceptibilitats està a tope cal invertir les dinàmiques. Cada dia t’hi trobaràs i sempre cal apostar per treballar millor.

7. Participar en conversacions negatives. Entre la crítica constructiva o la queixa aïllada i el cinisme, la crítica tòxica i la mala llet hi ha un bon camí. Alerta.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *