CONFERÈNCIA GENÍS ROCA

Presencial

16 d’octubre (12.00 a 13.30). Cal Ninyo

 

Inscripcions:  https://doodle.com/poll/3ikwdm5sccht9yaw

Genís Roca donarà el tret de sortida al projecte “Entendre la societat i la ciutadania”.

Aquestes conferències són una alternativa una mica diferent en el marc de la formació corporativa però he apostat perquè crec que de vegades és una qüestió pendent dels empleats/ades públics quan bona part dels canvis que han de pensar tenen com a destinataris a la ciutadania. Una de les nostres feines és avançar-nos però encara una més important interpretar i entendre el que passa per després actuar.

El contingut de la conferencia anirà en aquesta línia inspiradora i predictiva que sempre apunta en Genís Roca. Parlarà de big data, de transformació digital, de prediccions, de com s’està transformant la ciutadania, d’administració local…

Fundador de RocaSalvatella, arqueòleg i empresari, intenta vincular els reptes digitals i de negoci amb les seves inquietuds culturals i socials.

President de l’associació Confluencia.cat, i membre de la junta directiva del RACC i dels patronats de Fundació Enciclopèdia Catalana, Fundació Ship2B i Fundació Escoles Garbí. Membre de consells assessoris de la Generalitat de Catalunya, Ajuntament de Barcelona, Mobile World Capital, Asepeyo, GVCGaesco, Fundació Factor Humà i les universitats de Girona, Mondragón i Oberta de Catalunya.

Director del postgrau en Transformació Digital de les Organitzacions de la Universitat Pompeu Fabra, i col·laborador docent en més d’una vintena d’universitats i escoles de negoci.

Manté seccions estables a Catalunya Ràdio i RAC1, i col·labora habitualment en diversos mitjans de premsa i televisió. És soci de les publicacions JotDown i Crític, i membre del Consell Editorial de Nació Digital i del Consell de Redacció de la revista Barcelona Metròpolis.

Triat en 2013 i 2014 pel diari El Mundo com un dels 25 espanyols més influents a Internet. Premiat per Foment del Treball com el millor conferenciant del 2010, i guardonat per la patronal d’empreses de tecnologia catalanes com a “Referent Digital del 2017”. El 1996 el Col·legi d’Enginyers de Telecomunicacions li va concedir el premi “Salvà i Campillo” per la seva contribució en la creació del primer campus universitari virtual del món.