The Millennials

Els Millennials (nascuts entre el 1980 i abans del 2000) es fan grans i aviat arribaran a la treintena. Des de que van entrar al món laboral i del consum han estat protagonistes d’estudis d’empreses i consultores que volen conèixer el seu perfil en quant a trets, hàbits o prioritats. Això no és mera curiositat, clar, i és que són molts: actualment són el 26% de la població mundial i en 8 anys arribaran al 75%, i a això s’afegeix el fet de que és la primera generació nadiva digital, per tant amb una gran capacitat d’influència.

Us adjunto un article interessant de La Vanguardia: Els mil·lennistes arriben al poder que afirma que estem davant una revolució que tot just acaba de començar, i que esdevé del fet que els millennials estan començant a ocupar llocs de responsabilitat al món laboral. A l’article es fa una reflexió sobre com treballarem més enllà del 2020, tenint en compte que les empreses i organitzacions estaran formades, i liderades, majoritàriament per aquesta generació.

Si voleu conèixer més sobre què s’ha escrit d’aquest perfil aneu al següent vincle, un article original d’El País: Millennials: una generación entre dos mundos.

Què opineu? Hi ha algú que se sentí identificat/da?

 

 

1 comentaris sobre The Millennials

  • per un any que no m’hi sento identificada…

    estaria bé que a l’ajuntament comencéssin a arribar millenials, però per quedar-s’hi, no només per fer els plans d’ocupació i més si són tal i com descriu l’article:

    “Són flexibles, orientats a resultats, ràpids, digitalitzats, sociables, en constant evolució professional, i anteposen qualitat i llibertat de vida a estabilitat”.

    Posa un millenial a la teva vida!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *