keytronic

Teclats mecànics vs membrana

Post redactat per Juan Ballesteros

 

Segurament molts de vosaltres encara feu servir el més que durader teclat Keytronic. Alguns estareu encantats de poder gaudir d’aquest tipus de teclat, altres en canvi direu “a veure si aquests d’informàtica s’estiren una mica i em posen un teclat nou, què tothom té menys jo”.

Deixant de banda la part estètica, que sobre gustos no hi ha disputes, sabeu que qui té un teclat nou i abans feia servir un keytronic, per alguna estranya raó prefereix el keytronic… Quin serà el motiu?? Doncs que són dos teclats dissenyats i fabricats amb aspecte similar, però amb un cor totalment diferent, uns són teclats mecànics i els altres teclats de membrana.  Podeu trobar més informació als següents links:

https://geekytheory.com/teclados-mecanicos-vs-membrana

https://www.xataka.com/perifericos/cambiarse-a-un-teclado-mecanico-la-experiencia-las-ventajas-y-los-inconvenientes

 

mvsm

1 comentaris sobre Teclats mecànics vs membrana

  • Jo tinc un Key Tronic i estic encantada! sóc conscient de que fa més soroll, sobretot quan estic repicant per redactar informes o mails llargs, però no el canvio per res! ara veig que darrera de la meva elecció hi ha tot un argumentari tècnic, gràcies Juan!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *