Com que estem en dies de vacances, aquesta vegada us convido a llegir una columna d’opinió  d’Ángeles Caso (Magazine del 23 de juliol), de lectura fàcil però que ens farà reflexionar:

 Y yo ya me he cansado de oír una frase que se repite una y otra vez: “Bueno, lo importante es que la gente lea. Lo que sea, pero que lean”. Pues no. Afirmar tal cosa es como decirle a alguien que se alimenta de hamburguesas procesadas y donuts que da igual, que lo importante es que coma.

No només hem de menjar, ens hem d’alimentar…què tal si apliquem aquest principi a la lectura? Què tal si també pensem el que llegim, perquè ho llegim? Quins “nutrients” ens aporta? La lectura no pot ser una activitat innòcua, sense fons, ens ha d’aportar idees, reflexions ens ha de nodrir l’ànima i el cervell. Altres autors com Angel Gabilondo o Emili Teixidor també reflexionen sobre el què llegim i quins beneficis ens aporta, us recomano la lectura de Los beneficios de la lectura. I per saber més sobre llegir i què llegir:

Àmbit: CULTURA
Autor: Lola Quero