Sónar Calling

Lola Quero

Si es tracta d’innovació creativa, sens dubte, hem de parlar del Sónar. 2018, 25 anys del Festival de Música Electrònica tecnologia i creativitat,  més important del món: SÓNAR. Pot agradar-te més o menys el festival, però si, és un Festival diferent on la innovació i la creativitat són protagonistes, on moltes de les músiques del futur són escoltades per primera vegada i no entenem tot el que es fa… I en el seu 25 aniversari havien d’innovar i traspassar fronteres terrestres.  Com ho faran? Doncs enviant les músiques d’ artistes icònics que han passat pel Festival aquest 25 anys a un exoplaneta anomenat  Luyten Star b, un planeta compatible amb vida extraterrestre. Són peces musicals de 10 segons exactes que ja han començat a enviar-se el passat mes d’octubre. Al projecte ja han participat artistes com Jean Michel Jarre, Black Madonna, Nina Kravitz o Autechre.

En aquest projecte participen l’Institut d’Estudis Espacials de Catalunya  (IEEC) i el METI International (Messaging Extraterrestrial Intelligence). Sona a Ciència Ficció, i ho és. Sabran els extraterrestres desxifrar els missatges que enviem? Arribaran al seu destí? De veritat volem que els extraterrestres coneguin la nostra existència? Rebrem resposta al 2042? Trobareu més informació al web del Sónar Calling. I si, això també és cultura: musical, literària i de ciència ficció.

Atenció, pregunta…qui va promoure una experiència semblant als anys 70? El primer que contesti als comentaris del post, tindrà premi. 

5 comentaris sobre Sónar Calling

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *