Si el vas pensar l’has de fer

Ferran Martos

Bé, ara que ja han passat unes setmanes de les festes de Nadal, potser toca repensar allò que ens vàrem proposar que faríem o que deixaríem de fer i fer el següent pas, és a dir fer-ho.

En aquest article que comparteixo amb vosaltres, “les cinc Claus per a complir els propòsits de Cap d’Any” es donen unes pautes per passar del pensar a executar.

Com poder fer realitat el deixar de fumar, fer exercici o més exercici, menjar millor o no menjar tant malament, passar més temps amb la familia o prioritzar millor el nostre temps?.

Una de les grans veritats que diu l’article i amb la que tots i totes segur que ens sentim identificats, és que la majoria de nosaltres renunciem i ho fem d’una forma ràpida.

L’article ens parla d’una sèrie de consells, com ser realista i no ser massa ambiciós, concretar els objectius, ser progressius, explicar els objectius, i assumir que possiblement hi hauran interrupcions o recaigudes, però que no passa res.

Espero que aquesta lectura us animi a fer el salt, i començar ni que sigui a petita escala a fer realitat alguns dels nostres propòsits.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *