Promoció de l’autonomia personal i atenció a la dependència

Ana de Mingo

El centre de documentació de serveis socials DIXIT, de la Generalitat de Catalunya, aquesta setmana ha publicat un primer recull actualitzat dels principals recursos multimèdia disponibles als centres DIXIT, centrat en l’àmbit de la promoció de l’autonomia personal i l’atenció a la dependència (discapacitat, malaltia mental i gent gran).

 

Tant si tenim algun familiar en aquesta situació, com si treballem en l’atenció a persones, com si des de la tasca socioeducativa d’alguna entitat volem treballar-ho amb els i les nostres destinatàries, o bé, si volem aprofundir en aquesta temàtica… el present document ens endinsa en tot un seguit de pel·lícules de ficció, documentals i materials interactius, a través dels quals estarem millor informats, prendrem consciència i obtindrem eines per a l’atenció d’aquestes persones.

Tots els materials referenciats en el document estan disponibles per a consulta i préstec als centres DIXIT, ubicats a Barcelona, Girona, Vic, Lleida i Tarragona. Centres de lliure accés, que ofereixen els seus serveis a les persones usuàries durant els horaris de funcionament.

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *