Primer la llar

Ferran Martos

Com a punt i seguit de la publicació, ja farà unes setmanes en aquest mateix quadern, del nostre company Carles Peidrò, “Persones sense llar …..i sense respostes efectives”, m’ha semblat encertat compartir aquesta nova publicació per aprofundir una mica més en aquesta problemàtica, amb l’article “Començar per la solució: el programa Primer la llar per a persones en situació de sensellarisme de Jordi Sant i Carme Fortea.

Ens situa novament en la realitat de les persones sense llar a la ciutat de Barcelona i ens presenta com a solució el programa “primer la llar” que ofereix un habitatge estable a persones en aquesta situació, amb un acompanyament socieducatiu posterior, inspirat en països com Canadà i Estats Units.

A més a més com a valor afegit, aquesta actuació està pilotada mitjançant un disseny experimental que afavorirà que l’ampliació del programa en anys posteriors es fonamenti en evidències, en fets i no en bones intencions.

Comparteixo també un vídeo de 2′ que narra l’experiència de l’Alí Marhnich que fa tan sols 2 mesos que viu en un pis de Barcelona després de 15 anys al carrer.

 

Continuem!!!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *