PRESENTACIÓ INFORMÀTICA

(Foto: Servidors de l’Ajuntament)

Tornem a la càrrega en aquest projecte anomenat “Dinamitzadors de continguts” i que a mi m’agrada dir-li “Dinamitzadors de continguts 2.0”.

En la seva primera versió, vaig començar el projecte amb molta il·lusió, ja que va ser una idea innovadora que em va donar l’oportunitat de compartir informació del meu àmbit (segons el meu propi criteri o per petició vostre) amb tots vosaltres.

Aquesta il·lusió i ganes de fer, és va sentir reforçada durant tot aquest temps gràcies a vosaltres, al feedback que vaig tenir, on em demanàveu informació per publicar-la en posteriors edicions o perquè em paràveu i em comentàveu alguna notícia o simplement, perquè us mantenia informats d’un àmbit tecnològic en continu moviment.

Uns dels grans objectius que hem tingut des del principi, era el de crear una xarxa oberta per tothom, i és per això, que en esta nova etapa a més de les meves publicacions trobareu les d’un gran equip de col·laboradors format per: Juan Ballesteros, Xavi Belarte, Robert López, Eric Mellado, Carles Peidró i Maria Soto

Us deixo els comentaris del que representa per ells formar part d’aquest grup de Dinamitzadors:

Juan Ballesteros: “Hola a tothom, sóc en Joan company de Mª José, però segurament em coneixeu més per ser una de les ànimes en off que us belluga el ratolí quan truqueu al 247. Estic encantat i agraït de poder col·laborar amb Mª José com a dinamitzador en l’àmbit d’informàtica. Intentaré que les meves publicacions siguin en la línia de la seguretat informàtica en l’ús de les eines 2.0. Ens veiem al núvol.”

Xavi Belarte: “Hola a tothom. Tot i seguir directament implicat en l’específic de cultura, m’estreno com a col·laborador en altres àmbits dins d’aquest revisitat projecte anomenat dinamització de continguts. I el d’informàtica n’és un. En aquest cas però, no m’allunyaré gaire de la temàtica cultural. A proposta, bona, de la Maria José, veurem com l’impacte de les noves tecnologies afecta el món cultural: des de com aquestes estan transformant el procés creatiu dels i les artistes, fins a la possibilitat que ofereixen d’arribar a nous públics.”

Robert López: “Encantat de col·laborar amb la Mª José a l’àmbit d’informàtica! Les meves aportacions aniran en la línia d’explorar les potencialitats que la xarxa d’Internet ens ofereix com a professionals. A dia d’avui el nivell d’infoxicació és tal que la xarxa ens sembla un espai inabastable. Com a tal podem trobar de tot: des de joies valuoses a autèntica brossa. Discernir entre que val la pena i que no serà una de les competències que haurem de perfeccionar cada vegada més. A veure si puc aconseguir posar un granet de sorra en aquest sentit. Ens veiem per aquí!”

Eric Mellado: “El meu propòsit es oferir-vos una petita introducció a fets i noticies relacionats amb la tecnologia, que normalment no tenen als mitjans de comunicació un tractament adequat en quant al seu abast o importància, o moltes vegades, parteixen de simplificacions errònies. Espero poder oferir-vos una explicació amena i suficientment acurada que ens permeti fer-nos una idea general, i proporcionar els recursos per que les persones interessades puguin continuar indagant sobre el tema.”

Carles Peidró: “Un repte, una petita aventura…parlar de tecnologia sense tenir-ne ni (quasi) idea!! Si combinem tecnologia i serveis a les persones, alguna cosa segur que en traurem.”

Maria Soto: “Sempre m’ha agradat i intrigat la informàtica, és per això que sovint remeno fins a trobar alguna aplicació que em solucioni la vida. Darrerament m’he especialitzat en el camp del big data, les dades obertes i la intel·ligència de negoci, suposo que les meves col·laboracions aniran per aquest camí.”

Us esperem!!!

1 comentaris sobre PRESENTACIÓ INFORMÀTICA

  • L’ambit informàtica és el que sí o sí ens interessa a tot@s o així hauria de ser al 2016. Lla proposta dels col.laborados és molt plural i crec que està molt ben orientat, segura que recollireu molts èxits!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *