PRESENTACIÓ ÀMBIT CIUTADANIA

Ferran Martos

Hola a totes i tots.

Els companys i les companyes que formem part d’aquest àmbit de treball volem compartir amb tothom una sèrie de temes, reflexions i noticies que en essència tenen com a objectiu abordar la relació que es produeix entre la nostra administració local i les persones que viuen al nostre municipi, afavorint d’aquesta manera la millora, com a organització d’aquells aspectes que tenen a veure amb la ciutadania.

Parlarem sobre la forma de comunicar-se, relacionar-se i interactuar, sobre els diferents formats per participar en els diferents processos participatius endegats i fer que el ciutadà i ciutadana siguin més actius, així com de la planificació i avaluació de les polítiques i serveis públics i com la ciutadania pot aportar i sumar.

Abordarem qüestions relacionades amb la rendició de comptes i transparència envers els diferents agents del nostre territori.

Tractarem temes vinculats amb els drets i els deures de la ciutadania i de l’administració i sobre qüestions relacionades amb les ajudes a la ciutadania.

Com que ens estem posant en marxa i aprenent dels errors, anirem evolucionant i modulant els articles en funció de les novetats i de les inquietuds que surtin, això implicarà la possibilitat d’incorporar altres temàtiques i per suposat estem oberts a suggeriments.

En fi, aquest serà una carta de navegació que faciliti i ajudi als i les treballadores i per tant a l’administració a oferir un millor servei públic.

Per començar………….només una reflexió, pensem per un moment en el nivell de credibilitat de la nostra administració si actués i es relacionés amb la ciutadania sense unes pautes relacionals.

Oi, que hem de millorar en la forma de relacionar-nos amb la ciutadania, i que no volem aquesta escena a casa nostra?, doncs anirem reflexionant sobre diferents temàtiques, criteris, hàbits de comportament i normes de conducta que ens permetin i facin fàcil i útil la nostra relació amb la població del nostre municipi.

L’Ana García, l’Emma Obiols, la Lluïsa Simón, el Xavier Pérez, el Carles Peidró i el Ferran Martos intentarem en els propers mesos caminar sobre aquests temes, esperem que els trobem interessants i ens siguin d’utilitat, sinó tancarem el chiringito o repensarem a que dedicar el nostre temps lliure :))…… i no és una amenaça.

Benvinguts i benvingudes al nostre “camarote” particular.
fotomural-chiringuito-en-el-caribe

2 comentaris sobre PRESENTACIÓ ÀMBIT CIUTADANIA

  • Ferran, agrair-te la teva bona disponibilitat i especialment la flexibilitat que has mostrat sempre, aquest és un dels àmbits que cobreix nous espais d’aprenentatge, esperem que sigui molt ben rebut!

  • Sense disponibilitat i flexibilitat aniríem molt malament oi?:))), esperem que sigui d’utilitat i capaç d’anar-se apropant al públic i adaptant als canvis, a les novetats, al context i sobre tot de gaudir amb el que fas. Gràcies per tot.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *