PRESENTACIÓ ÀMBIT EDUCACIÓ

Segona fase un any després. Comencem el nou “curs” del projecte de dinamització de continguts i si fem una mínima retrospectiva podem dir que l’aventura ha estat gratificant, per moments exigent però sempre estimulant. Fer tàndem amb la meva companya Neus Tayà, descobrir, aprofundir, reflexionar i compartir entre nosaltres i mitjançant l’Spundge (RIP) amb bona part de vosaltres, ha estat una experiència professional singular. Una oportunitat molt recomanable.

De bon principi el nostre plantejament ha estat generar una modesta dinàmica participativa, boca a boca, trucada a trucada, email a email, amb l’objectiu confés de teixir petites complicitats entre companys i companyes, de la nostra àrea i més enllà. Els continguts (notícies, bones pràctiques, eines digitals, pel·lícules i publicacions de format divers) mai han estat la nostra prioritat, sinó el resultat de compartir inquietuds, experiències i petits (o grans) descobriments. Dit tècnicament i amb un punt d’esnobisme: la curació de continguts, en tant que qualificada selecció d’històries, ens ha d’ajudar a l’hora de replantejar la diversitat i potencialitat del fet educatiu en el context actual (zasca!).

A partir d’ara la Neus i jo deixarem de ser parella de fet i ens integrarem en un petit però prometedor equip del que anireu tenint puntual notícia: l’Emma Obiols, la Yolanda Molina, el Xavi Pérez i la Maria José Parra també ens diran la seva.

Us convidem a obrir mirada pedagògica, sense deixar de banda la nostra òptica particular com a membres d’una comunitat professional tant especial com és aquest Ajuntament.

Keep calm and sapere aude

 

 

1 comentaris sobre PRESENTACIÓ ÀMBIT EDUCACIÓ

  • Gràcies, per la vostra dedicació i entusiasme, heu fet una gran feia especialment pel que fa a la creació de la xarxa i el posicionament del projecte dins la vosyra àrea!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *