Persones invisibles

Ana de Mingo

Heu vist el “canvi de look” del Sr. José?

Com reaccionem en funció de la imatge que presenta i/o ens mostra l’altre…

 

Anteriorment ja he anomenat a la Fundació Arrels, entitat que treballa amb persones sense sostre. Avui vull fer difusió de la nova campanya que han posat en marxa, per trencar els prejudicis que hi ha sobre aquestes persones i el col·lectiu.

Homeless commons, imatges que canvien mirades! és la nova campanya, protagonitzada per persones que han viscut al carrer, i que pretén ajudar a canviar “la mirada cap a les persones sense llar”.

 

La imatge diu molt de les persones però què hi ha realment al darrera?

Al darrera de Homeless Commons, hi ha persones que han viscut al carrer i persones voluntàries i treballadores d’Arrels que han cedit la seva imatge per trencar una barrera inquebrantable: els prejudicis vers les persones sense llar.

 

 

[…] Homeless Commons és el primer banc d’imatges protagonitzat per persones que han viscut al carrer però forma part d’un projecte molt més ambiciós. Volem crear el segell Homeless Commons, una llicència justa i solidària inspirada en Creative Commons que permetrà utilitzar de forma lliure fotografies, tipografies i altres obres cedides per persones que volen invertir els beneficis de la seva venda per fer possible #ningúdormintalcarrer […].

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *