Menú per menjar en un “chiringuito” (saludablement)
Estiu … moltes vegades sinònim de sol, platja i “chiringuitos”. I si vols menjar en aquests de manera saludable? (Si estàs a dieta segurament ja saps alguns elements a evitar: truita de patates, embotits ,..). Us proposo aquest menú:
Entrants i aperitius
– Gaspatxo
– Salmorejo andalús
– Amanides amb molta fruita i verdura (sense fregits ni salses)
– Taula de patés vegetals / hummus
Plats principals
– Paella de marisc o vegetal
– Pop a la planxa
– Spaguettis a la bolonyesa
– Llobarro a la sal
– Pollastre a la planxa amb amanida
– Rellom a la planxa amb escalivada
– I el nostre famós “espeto”
Postres
– Fruita de temporada
– Flam
– Arròs amb llet
Sandwichs
– Vegetal
– Albergínia, pesto i mozzarella
– Rúcula, ceba caramelitzada amb melmelada de tomàquet.
Bon profit!!
En aquesta pàgina web podeu trobar més idees:
https://www.vitonica.com/dietas/cual-es-la-forma-mas-sana-de-comer-en-un-chiringuito