Lideratge col·laboratiu

Elsa Paredes

Portem un temps aprenent que els i les líders d’una organització no són els responsables únics de la motivació dels seus equips, ja que la motivació és personal i cadascú l’aconsegueix per vies diferents. Del que sí sembla que els i les líders són responsables és de facilitar els canvis organitzacionals necessaris per evolucionar d’acord amb els temps i les exigències del moment. Us convido a llegir el post compartit pel Ferran Martos, La capacitat d’adaptació de les organitzacions, si és que encara no ho heu fet.

L’actualitat ens diu que cal transformar a les organitzacions en sistemes més connectats, on les persones siguin més visibles, i puguin aportar la seva vàlua personal i professional per contribuir a aconseguir objectius generals.

Que les persones són el valor més important en una organització ja fa temps que s’escriu… però, què puc fer jo per contribuir a la transformació? Doncs aquí tens els 12 hàbits que pots practicar per contribuir a aconseguir un sistema de treball més col·laboratiu. També pots apuntar-te als cursos previstos pel darrer trimestre de l’any. Nous lideratges,  al que ja podem confirmar que comptarem amb el formador Manel Muntada i al curs Principis bàsics del treball col·laboratiu, que impartirà Christian Figueroa.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *