LEGO – EMPRENEDOR

Emma Obiols

Els emprenedors d’èxit són persones com les altres? Les persones amb una necessitat d’èxit posen tots els seus esforços en fer les coses millor de com s’han vingut fent fins al moment; no els motiva tant assolir l’èxit com la realització personal i assumir la responsabilitat de trobar solucions als problemes. Aquestes persones acostumen a ser proclius a desenvolupar una activitat empresarial.

Hi ha uns trets que caracteritzen els emprenedors que han triomfat en el seu camí cap a l’èxit i podem destacar-ne unes quantes:

Compromís i determinació: les persones que decideixen emprendre un negoci han de realitzar nombrosos sacrificis personals. Només amb compromís i determinació aconsegueixen superar les dificultats que es troben en el camí i compensar les diferents debilitats. La insistència per assolir els objectius marcats diferencien les persones d’èxit.

Tolerància al risc i la incertesa: els emprenedors accepten riscos; són persones que gaudeixen a l’hora d’adaptar-se als entorns canviants. Tot i així, quan han triomfat dediquen uns instants a assaborir l’èxit a fi de preparar-se per a nous reptes.

Creativitat i originalitat: els emprenedors d’èxit acostumen a ser creatius en la manera de pensar, originals en comportaments i enèrgics a l’hora d’enforntar-se als problemes. Acostmen a ser persones que eviten els camins normals i tradicionals.

Autoconfiança: és un dels principals secrets de l’èxit; les persones d’èxit creuen en les seves capacitats per trobar solucions a les diferents problemàtiques que es troben pel camí.

En el vídeo “LEGO, una historia de emprendimiento” es poden veure les característiques dels emprenedors d’èxit en Ole Christiansen, el fundador de l’empresa amb més de 80 anys d’història.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *