“Lazy 8 Breathing”

Ana de Mingo

Avui ens endinsem en una tècnica de respiració profunda que pot ser molt útil per realitzar amb els infants.

Cal tenir en compte que, un dels beneficis principals de la respiració profunda són regular l’estrés i l’ansietat. La realització d’aquesta activitat implica concentració i precisió, i es pot realitzar fàcil i discretament.

 

Començant pel centre del dibuix (estrella), girem cap a l’esquerra i rastregem la part esquerra del 8 amb el dit mentre realitzem una inhalació. Quan arribem a la meitat del vuit, de nou, exhalem mentre marquem la part dreta del 8 amb el dit. Lentament, a poc a poc. Reposem a l’estrella quan ja hem reseguit tot el 8 i tornem a començar.

Existeixen moltes altres opcions per ensenyar als infants la respiració conscicent, recolzant-se en l’ús de formes geomètriques (triangles, estrelles, quadrats). A Coping Skills for Kids trobem material d’aquest tipus, variacions de l’exercici exposat.

També és molt recomanable la següent lectura: “El poder del oxígeno: Técnicas de respiración sencillar y científicament probadas que revolucionarán tu salud y tu forma física (Salud natural)”

RESPIREM I PRENEM CONSCIÈNCIA!

Ensenyem a respirar per saber trobar moments de calma i serenor.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *