La metrópoli cercana

Ferran Martos

Els espais de debat, de reflexió i de relació entre les administracions i la ciutadania, afortunadament es produeixen i proliferen en diferents moments i territoris del nostre entorn.

M’ha semblat pertinent centrar el focus en les jornades “la metropoli cercana” , aquestes jornades es faran pròximament, concretament els propers dies 22 i 23 d’octubre a la Ciutat de Barcelona.

L’objectiu es promoure el debat sobre la descentralització i participació en els districtes de Barcelona i pel que fa a aspectes vinculats amb la relació entre les administracions i la ciutadania, s’endinsarà en valorar els nous models d’elecció directa, d’organització municipal i de participació ciutadana. Concretament pel que fa a aquests apartats reflexionarà sobre l’elecció directa dels i de les Consellers/res de districte i també sobre els reptes de la participació en els barris i districtes.

Al web, podreu consultar continguts diversos:

  • Informacions que tracten sobre la participació i que reflexionen sobre el seu concepte.
  • Informació sobre com participar.
  • El detall de les jornades.
  • Un conjunt de material, guies, documentació jurídica en la matèria.

En essència podeu tenir un altre mirada sobre el que s’escriu i es reflexiona sobre els processos de participació, a la vegada que si podeu, i us interessa participar en alguna de les taules habilitades en les jornades.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *