“Háblate mucho y con cariño: vivirás más”

Ana de Mingo

Luis Rojas Marcos, psiquiatra i autor de “Somos lo que hablamos. El poder terapéutico de hablar y hablarnos”, ens apropa a la importància del discurs que manté una persona amb sí mateixa, com si pensés en veu alta.

“El soliloquio te ayuda a gestionar la vida, a enfocar la atención, a concentrarte…”

Rojas està convençut que l’ésser humà és bondadós per naturalesa, el que passa és que en l’esdevenir de la vida i segons les seves experiències aquest potencial, sovint, es dilueix i s’embolica en negativitat. Però és possible de canviar per viure millor.

Assegura que PARLANT, perquè “parlar, en qualsevol de les seves formes, no només afegeix vitalitat als anys sinó també anys a la vida”.

“Debe aprender a hablarse con cariño y así vivirá más y mejor. Porque la perspectiva positiva u optimista de la vida la implementamos en el lenguaje interior”

“Estoy convencido de que hablar es la actividad humana natural más eficaz a la hora de proteger la autoestima saludable, gestionar nuestra vida, disfrutar de la convivencia y las relaciones afectivas y estimular los dispositivos naturales que facilitan nuestro bienestar físico, mental y social

“Háblate mucho y con cariño: vivirás más”

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *