Guia Ciència ciutadana i natura

S’acaba de publicar la “Guia Ciència Ciutadana i natura: un repte per a l’educació per a la sostenibilitat“, que inclou experiències i consells pràctics per al treball a l’aula.

La ciència ciutadana és un model d’investigació científica desenvolupat a partir de la implicació activa de la població general, del públic no especialitzat que col·labora amb els científics i professionals, generalment en la recopilació i anàlisi sistemàtic de dades, el desenvolupament de tecnologia i la difusió comunitària de les investigacions.

Promoguda pel Servei d’Educació Ambiental del Departament d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural de la Generalitat de Catalunya, i elaborada per per la Fundació Catalana de l’Esplai,  aborda les potencialitats i l’impacte educatiu que tenen els projectes de ciència ciutadana per descobrir i conèixer la natura que ens envolta i per motivar, empoderar i comprometre infants i joves en la protecció de la biodiversitat. Podeu accedir-hi a la guia al següent enllaç.

Els dies 18 i 19 d’0ctubre, l’Ajuntament de Sababell va impulsar les #01_JORNADES de Ciència_Ciutadana. Transformant les dades en coneixement. El dossier de premsa i al canal de youtube permeten fer-se una idea dels continguts i propostes presentades.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *