El teu cos et parla, aprèn a escoltar-lo…

…Com? A travès de la PsicoNeuroImmunoEndocrinologia (PNIE) que estudia les interrelacions ment-cos i les seves implicacions clíniques.

La PNIE no és una terapia alternativa, és un model de medicina multidisciplinària o medicina integrativa que es complementa perfectament amb la medicina convencional que tots/es coneixem.  Aquests especialistes treballen junts per desenvolupar una medicina transversal, entenent la salut des d’una perspectiva interdisciplinar: psicologia, psiquiatria, neurociència, fisiologia, farmacologia, biologia molecular, endocrinologia, immunologia i reumatologia. Aquest enfoc posa de manifest la influència de factors psicosocials sobre la resposta immunològica, ja que investiga en especial el funcionament fisiològic del sistema neuroimmune, així com els trastorns sobre aquest últim. Als professionals de la PNIE els interessa buscar l’origen del problema que ens porta a consumir medicaments per eliminar el patiment que genera el símptoma però que no el resol de manera definitiva.

En Xevi Verdaguer és un dels especialistes més coneguts. La seva visió holística basada en les més recents investigacions científiques l’ha convertit en un professional de primera línea que col·labora amb diferents universitats i el seu carácter divulgador posa a l’abast de qualsevol els seus coneixements. Una bona mostra d’això és el seu primer llibre “Transforma la teva salut”, on recull tot el que sap sobre medicina integradora i on podràs descobrir els secrets per millorar la teva salut, identificant els desequilibris del teu cos fins solucionar-los de manera definitiva.

Dia rere dia sentim diferents molèsties que intentem alleujar amb medicaments naturals o químics. En Xevi ens apropa a la visió de la medicina integrativa i ens dóna les claus per entendre millor el nostre cos, aprendre a escoltar-lo i convertir-nos així, en els protagonistas de la nostra salut. Amb el seu llibre ens ofereix una fòrmula revolucionària d’entendre com funcionem que transformarà radicalment la nostra salut.

“Aquest llibre pot canviar-te la vida. I el protagonista ets tu.

[…]”

Xevi Berenguer

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *