El pati del darrere

Maria Soto

El pati del darrere és el lloc per on decideixes ampliar la caseta, perquè sovint a aquest espai no li donem importància. Així és com s’ha vist el Baix Llobregat des de Barcelona, com el pati del darrere.

El pati del darrere és un documental per descobrir el Baix Llobregat amb una altra mirada, com mai no l’has vist.  És el retrat d’una de les zones més artificialitzades de Catalunya, que alhora funciona com a pulmó verd de l’Àrea Metropolitana de Barcelona.

La plataforma Orgull de Baix amb aquest documental pretén retratar el tresor ecològic i agrícola de la comarca del Baix Llobregat, la història i lluita dels seus habitants per mantenir la seva identitat lligada al riu i a la terra. Agricultura en entorns urbans, sobirania alimentària, tensió entre centre i perifèria, entre espai urbà i rural, entre creixement i sostenibilitat són els temes dels quals tracta el documental.

Dijous 24 de novembre a les 18:30 es pre-estrena el documental a la Biblioteca Jordi Rubió i Balaguer, de Sant Boi de Llobregat.

De moment es pot veure a la carta.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *