Crossfit per a policies (i per a no policies també!)

Àlex Muñoz

Burpees?, sit ups?, push ups?, air squats?, mountain climbers?…. sents als companys al vestuari parlant d’aquests exercicis i ni idea? continues fent les mateixes rutines de sempre al gim i, a més d’avorrir-te al màxim, portes massa temps estancat? potser és hora de canviar i enganxar-te al Crossfit…continua llegint i descobreix perquè està de moda…

CrossFit es defineix com un sistema d’entrenament basat en exercicis funcionals realitzats a alta intensitat que aconsegueix el desenvolupament de les deu capacitats físiques generals: resistència cardiovascular, resistència energètica, força, flexibilitat, potència, velocitat, coordinació, agilitat, equilibri  i precisió.

Originàriament, el CrossFit va ser triat per nombroses acadèmies militars, cossos de policia i esportistes d’èlit gràcies a la seva efectivitat; actualment, s’ha popularitzat i gràcies a la seva versatibilitat, és perfecte per a qualsevol persona amb motivació, independentment de la seva edat, sexe, capacitats o experiència prèvia.

Si vols començar o ampliar info, contacta amb mi: amunoz@santboi,cat ; si ja el practiques, estas enganxat i tens cert nivell, prova a fer-ne aquests 40 exerccis:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *