“Comuniquem per resistir”

Ana de Mingo

Sovint compartim notícies, monogràfics o altres informacions del Diari digital de l’acció social, web ‘Social.cat’. Tot just han celebrat els seus primers 10 anys on s’han consolidat com a grans missatgers de l’acció social a Catalunya, i han volgut celebrar-ho amb la publicació “Comuniquem per resistir”, on queden recollides deu entrevistes amb protagonistes de l’acció social a Catalunya.

 

 

Trobarem, doncs, […] la conversa amb la filòsofa Begoña Román sobre acció social, amb l’activista Diosdado Toledano de gent gran, amb la també activista Maria Campuzano de pobresa, amb la presidenta de FaPaC Belén Tascón d’educació, amb l’estudiant Gemma Barricarte de joventut, amb el metge Toni Barbarà de salut, amb el grup musical Xiula d’acció cultural, amb la jove Lamiae Abassi de migracions, amb l’escriptora Bel Olid de gèneres i amb el director audiovisual Antonio Centeno de diversitat funcional […].

És evident que,  l’acció social mai no arribaria a complir els seus propòsits sense comunicar i resistir. I, així, aquestes deu entrevistes ens donen idees, eines, claus… imprescindibles per seguir-nos enxarxant i sacsejar l’acció social, per continuar comunicant i resistint.

Aconsegueix el llibre a Libelista!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *