Carta als Reis?

Xavi Belarte

Si recordeu, i si no també, a la presentació del àmbit us adjuntàvem l’enllaç a un gag que es va passar durant la gala “Catalunya aixeca el teló”, on es veia el que succeiria si TV3 dediqués a la cultura el mateix temps que dedica als esports.

Fa poc he descobert remenant la plataforma televisiva a la qual estic abonat, que tinc accés al late show musical, referent entre els referents, del que n’havia vist trossos a la xarxa però que no l’havia pas vist mai sencer. Parlo de “Later… with Jools Holland” de la BBC.

En un escenari circular, amb públic omplint els espais buits, sis artistes: varietat d’estils, consagrats o novells, música en viu, qualitat d’imatge i so, entrevistes, músic i presentador carismàtic. Un paradís televisiu pels qui ens agrada la música en directe.

Later… with Jools Holland a YouTube

Atenció!! En emissió ininterrompuda des de 1992. Si m’ho permeteu, “p*** enveja

Enveja d’unes televisions públiques que produeixen, i mantenen, productes de qualitat. Queden ja lluny programes com: Popgrama, La edad de oro, Tocata, Aplauso, Caja de ritmos, No disparen al pianista, etc. L’Sputnik al Canal 33..

Una televisió pública que aposti per continguts culturals de qualitat. Una televisió pública com a servei públic. Una televisió pública més enllà de quotes d’audiència.

Carta als reis? Sóc republicà.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *