Allotjant artistes

Xavi Belarte

Aquest cap de setmana s’ha celebrat a Igualada la 29a edició de la Mostra d’Igualada, fira de teatre infantil i juvenil.  Fira de referència de les arts escèniques per a tots els públics, un dels sis mercats culturals estratègics de la Generalitat de Catalunya, i on es compra el 33% de la programació de la temporada vinent. És també un punt clau de trobada del sector professional. Però no us vull parlar de la Mostra en si, sinó de com gràcies al voluntariat, aquesta pot tirar endavant.

Com a conseqüència de la manca d’hotels que pateix la ciutat no hi ha oferta suficient per cobrir les necessitats d’allotjament de les companyies i dels programadors. Per aquest motiu, tal com fan en altres fires de petits municipis, fa tres anys la Mostra va iniciar una campanya per aconseguir “famílies acollidores

La proposta ofereix, a canvi d’habitació amb llit, una entrada per a tots els membres de la família per a qualsevol dels espectacles de la Mostra, a més d’un sopar d’amistat i del sorteig d’un viatge + estada + entrades dels espectacles per a quatre persones a la Fira de Teatre Infantil i Juvenil de les Illes Balears.

Ciutadania implicada.

Podeu veure la notícia publicada al Punt Avui

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *