20-N

Els seus petits ulls ens retornen una imatge nítida que ens transpassa i ens fa entendre que a més de cada dia, avui 20-N és el Dia Internacional dels Drets dels Infants. Hem de reconèixer la bona feina feta per les 9 escoles de Barcelona que enguany han participat de les activitats del programa Una Escola amb Drets. Gràcies al suport d’UNICEF podem gaudir de les següents càpsul·les audiovisuals que l’alumnat ha elaborat per a nosaltres com adaptació del joc Memory dels infants:

+ info:

Si voleu fer una aproximació detallada a l’articulat del document aprovat el 20 de novembre de 1989 per l’Assemblea General de les Nacions Unides, l’Ajuntament de Barcelona ens el facilita: Convenció sobre els Drets dels Infants i els Joves. Si per contra us estimeu més una versió adaptada per a infants i joves aquí en teniu una.

Som joves, tenim drets… i deures  és una interessant proposta didàctica elaborada l’any 2010 pel Grup IREF, associació de foment de l’ensenyament de la Filosofia.

Per últim, les recomacions filmogràfiques d’Amnistia Internacional Catalunya ens poden ser molt útils, ja que el cinema és una potent eina de reflexió personal i col·lectiva.

 

Els infants són esponges, per això és que van xops
de totes les bellumes, de totes les colors
(Els infants, Guillem d’Efak)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *